Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlegene i Bogstadveien 51
Behagelig og dyktig tannlege
Tannlege: Thi Tuyet Mai Nguyen SkrevetMai er en utrolig dyktig tannlege, men også en behagelig og hyggelig tannlege som gjør at man nesten "gleder" seg til neste time. Vil anbefale henne på det varmeste!
Tillitfulll og trygg behandling
Tannlege: Thi Tuyet Mai Nguyen SkrevetRolig, forklarende, hyggelig, hensynsfull, nøyaktig og dyktig. Alltid gode tips og råd for videre behandling. Profesjonell og jordnær.
Beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Eirik Husby SkrevetEirik er utrolig dyktig og får meg til å føle meg trygg i tannlegestolen. Han er nøye, forklarer, og en veldig behagelig væremåte.
Anbefales virkelig !!
Fantastisk dyktig og nøye
Tannlege: Eirik Husby SkrevetAldri hatt en SÅ god tannlege før.
Eirik Huseby er dyktig, trygg, nøye og tar seg tid uansett situasjon - utrolig tålmodig. Her er absolutt ingenting skambelagt, flaut eller dumt å ta opp eller spørre om. Eirik har alltid gode svar og forklaringen og utøver fantastisk arbeid. Her er du trygg med alt det måtte være.
I tillegg er tannlegekontoret alltid pent, lyst og romslig med veldig hyggelig personale.
Anbefales på det varmeste!
En helt fantastisk bra tannlege
Tannlege: Thi Tuyet Mai Nguyen SkrevetDette er en tannlege jeg anbefaler alle å gå til! Jeg hadde ikke vært hos tannlege på flere år, og har tannlegeskrekk. Hos Mai fikk jeg super behandling. Hun er omsorgsfull, oppmerksom, og skånsom i behandlingen hun gir. Aldri før har jeg fått så god behandling hos en tannlege. Henne vil jeg benytte så lenge hun holder på!