Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hamar legesenter
En bra mann!
Lege: Klaus Bakke SkrevetAlle skulle ha en Klaus Bakke til fastlege. Hyggeligere og mer imøtekommende person har jeg sjelden møtt. Her kan man enkelt snakke om hva det enn skulle være og alle problemer tas med alvor og et smil. Fortsett sånn Klaus!
Medmenneskelig og kunnskapsrik
Lege: Kjersti Wien SkrevetKjersti er en varm, tydelig og dyktig lege. Empatisk når det trengs, og vennlig tydelig når det trengs.
Vil også takke de fantastiske sekretærene der. Kunnskapsrike, vennlige og veldig serviceinnstilte. Makan❤️
Dyktig, effektiv og engasjert!
Lege: Harald Stenersen SkrevetHar hatt Stenersen som fastlege i halvannet år, og er utrolig fornøyd. Har alltid lest seg opp før timen (både på journal og hva du skriver i bestillingsfeltet), og tar seg tid. Svarer raskt på melding/e-konsultasjon, hele systemet på dette legekontoret fungerer veldig bra.
Det som er litt uvant er at han oppfordrer til og har mye kunnskap om selvhjelp. Jeg er veldig glad for det, for han snakker deg ikke etter munnen, men er tydelig og pusher deg til å ta tak selv.
Opplever han generelt som veldig engasjert i mine helseproblemer, både mtp selvhjelp, fagkunnskap, henvisninger og hvordan det kan løses. Noen ganger så engasjert at jeg ikke får fortalt hva jeg _egentlig_ lurer på før han har har begynt å forklare om problemet, men det har nok like mye med meg å gjøre :)
Uansett veldig takknemlig for legen min, føler at han oppriktig bryr seg om meg og min helse.
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Harald Stenersen SkrevetJeg har vært svært fornøyd med å ha Harald Stenersen som fastlege de to siste årene. Han er alltid forberedt, tar seg god tid, lytter og tar ting på alvor. Kan anbefales på det sterkeste!
Reell brukermedvirkning
Lege: Klaus Bakke SkrevetKlaus Bakke er en lyttende og samarbeidende lege, samtidig som han gir sine faglige vurderinger til uttrykk med faglige og mellommenneskelige argumenter. Han evner å finne gode løsninger uten at det går på bekostning av meg som pasient eller (etter hva jeg forstår) sin faglige integritet. God dialog og god tone. Denne fastlegen legger opp til god kommunikasjon, og dermed følelsen av å bli sett og hørt