Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hamar legesenter
Superlege
Lege: Harald Stenersen SkrevetTar oss pasienter på stort alvor. Trygg og oppdatert på pasienten journal. Spør om hvordan situasjonen er med hele mennesket. Kort sagt, meget fornøyd😊
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Klaus Bakke SkrevetEn dyktig legg. Let tileigning. Alltid treffer deg med et stort smil. God til å lytte. Har tid til pasient.
Jeg er veldig fornøyd.
Empatisk
Lege: Klaus Bakke SkrevetAlltid forekommende og vennlig.Inngir tillit og hører på det du sier.Gitt mange gode råd og får meg til å ta ting på alvor uten å skremme meg.En lege etter mitt behov og ønske.
Stødig
Lege: Harald Stenersen SkrevetStenersen har vært min lege i mange år. Alltid vært god på å løse alle mine plager på beste vis. Virker som han har gode kunnskaper og kommunikasjonen er upåklagelig. Sms og nettbestilling av time og ø-timer samt e-konsultasjon funker veldig bra.
Kjempefornøyd!
Lege: Bente Stormo SkrevetBente er en super lege. Jeg føler jeg alltid blir tatt på alvor - hun tar seg god tid og hører på det man har å si. Sjekker, gir råd og henviser videre når det trengs. Føles ut som at hun faktisk bryr seg. Hun er også alltid blid og hyggelig!
Absolutt en lege jeg føler meg trygg hos. Anbefales!