Om vurderingeneSiste vurderinger av Kongensgate Tannklinikk AS
Beste tannlegen som finnes
Tannlege: Christian Kaldheim SkrevetAnbefaler alle å gå til denne tannlegen , han er veldig nøye med jobben han gjør. Han er utrolig hyggelig å være hos. Jeg har aldri likt å gå til tannlegen, men nå er det ikke noe problem i det hele tatt . Veldig hyggelig sted.
Veldig flink
Tannlege: Christian Kaldheim SkrevetHar hatt Christian som tannlege i mange år nå. Veldig hyggelig og flink tannlege. Flink til å forklare og er alltid i godt humør :)
Behagelig person, tillitsfull og nøyaktig
Tannlege: Christian Kaldheim SkrevetHar nettopp byttet tannlege og er veldig fornøyd med Christian Kaldheim. Han virker til å være nøyaktig, lyttende, sympatisk og dyktig. Veldig pluss at han bruker såkalt smertefri behandlingsmetode dersom man ønsker bedøvelse. Anbefales sterkt!
Flott og dyktig tannlege
Tannlege: Christian Kaldheim SkrevetMed fokus på oss som har tannlegeskrekk. Sympatisk, positiv og lyttende! Flink og effektiv! Utrolig hyggelige sekretærer!
Veldig fornøyd med min tannlege
Tannlege: Christian Kaldheim SkrevetHar vel brukt Christian i 3-4 år nå og føler meg heldig som måtte bytte til han. Veldig behagelig vesen som smitter over på pasienten og som gjør tannlegebesøket litt mindre skummelt. Anbefales!