Om vurderingeneSiste vurderinger av Dyrendal Tannhelsesenter
Super tannlege
Tannlege: Sigrid Solberg Tolsby SkrevetDyktig tannlege som viser omsorg og bryr seg om pasienten.
Virker kompetent i faget sitt.
Finner alltid tid om det er akutt.
Jeg kan ikke anbefale denne tannlegen
Tannlege: Ellen Cathrine Mork-Knutsen SkrevetMin konstruktive kritikk oppsummeres i følgende
stikkord angående hva som må bli bedre:
Informasjon, kommunikasjon, undersøkelse, forebygging, behandling,journalføring.
Dårlig oppfølging i årene 2014 - 2020 kostet meg dyrt på flere områder.
Flink tannlege
Tannlege: Sigrid Solberg Tolsby SkrevetHar en funksjonsnedsettelse som bla annet går utover tennene. Sigrid anbefaler jeg.
Leser til seg det jeg har av sykdom på forhånd før time . Er forsiktig . Forklarer godt hvem verktøy ho bruker. Er flink. Anbefaler også klinikken å. Dyrendal tannhelsesenter. Har også god opplevelse fra andre der å.
Utrolig flink, kunnskapsrik og hyggelig tannlege
Tannlege: Anette Granfeldt SkrevetEtter å ha vært innom mange tannleger gjennom årene, var det først når jeg kom til Anette at jeg skjønte at det finnes virkelig gode tannleger der ute. Ofte har opplevd å være usikker på hva tannlegen gjør, og planlegger å gjøre. Hos Anette får jeg ikke bare vite dette, men både hvorfor og hvordan, og hva jeg kan gjøre selv for å bedre min egen tannhelse. Hun holder seg godt oppdatert i faget, og er generelt en veldig hyggelig person, noe som for meg har snudd tannlegebesøket til noe positivt.
Non Plus Ultra
Tannlege: Ellen Cathrine Mork-Knutsen SkrevetSiden mange år har jeg hos Ellen fått best tenkbare behandlinger og riktig oppfølgning av tannhelsen.
Nøyaktighet, presisjon og vennlighet og en klinikk som viser perfeksjon i stort og smått.