Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryggeriet Legesenter DA
Profosjonell og vennlig
Lege: Håvard Mæland SkrevetJeg byttet til Håvard etter en lang sykeperiode, jeg hadde vært hos mange forskjellige leger i en tidsperiode på over ett år, men Håvard var den første som faktisk undersøkte meg.
Han er profosjonell og tar meg seriøst.
Jeg føler han lytter på meg og prøver alltid sitt beste til å finne beste løsning for meg.
Nå er jeg gravid og føler meg veldig trygg med han som lege.
Har ingen problemer med å sende mine barn til han i fremtiden.
Veldig usympatisk og frek
Lege: Håvard Mæland SkrevetVeldig usympatisk og frekk føler jeg ikke blir tatt godt i mot og vill ikke høre på ka jeg har og si og ser bare på journalen og ikke menneske anbefales ikke overhode verste legen jeg har hatt.
Grundig, imøtekommende
Lege: Birgitte Henriksen Gryting SkrevetMitt inntrykk av lege Gryting er at hun er grundig, imøtekommende og flink. Hun hører på deg som pasient og sender deg videre til spesialist for å finne årsaken til problemet istedetfor bare å skrive ut medisiner. (Som kanskje ikke virker)
Iforhold til andre leger er hun effektiv og du blir tatt på alvor som pasient. Hun er ung og har lært mye, jeg har god tillitt til henne som min allmennlege.
Anbefales på det sterkeste
Lege: Håvard Mæland SkrevetMæland er den første legen jeg føler meg virkelig ivaretatt av og som tok meg og mine helse problemer seriøst. Han er tillitsfull, omtenksom, kunnskapsrik og sympatisk. Føler meg virkelig heldig som fikk han som fastlege her i Lillehammer og synes det er trist at jeg må flytte her i fra og den servicen jeg opplevde på Bryggeriet Legesenter. Han kan virkelig anbefales på det sterkeste.
En ærlig og snill lege
Lege: Birgitte Henriksen Gryting SkrevetJeg har aldri hatt en lege jeg føler jeg kan si alt til og ingenting er flaut. Hun bryr seg om sine pasienter å viser det. Jeg er så takknemlig for alt hun gjør. Hun burde få en pris for måten hun er med sine pasienter.