Håvard Mæland
Synes tilliten mellom mæland og meg er ekstremt lav. Ekstremt lite initiativ sterkt menneske, som ikke er villig til å samarbeide, eller foreslå gode løsninger.
Svært skuffene at jeg ikke kan anbefale denne legen
Føler meg ivaretatt og tatt på alvor hos Mæland- han tar deg seriøst og ønsker det beste for deg som pasient
Alltid imøtekommende, tar deg på alvor, gjør de undersøkelser som trengs, kommer med forslag og henviser videre uten at man må mase eller krangle på det. Ikke den mest pratsomme og utadvendte legen men det trenger jeg heller ikke så lenge han gjør jobben sitt ordentlig og tar deg som pasient på alvor.
Veldig fornøyd med han som fastlege til hele familien.
Skryt til resepsjonen også som ordnet så jeg og et av barna fikk komme
inn til konsultasjon selvom vi hadde tatt feil av dagen en gang vi var der!
Veldig gode erfaringer med Mæland. Han er flink med både voksene og barn, og man får alltid time innen rimelig tid. Jeg håper jeg og barna kan ha han som fastlege så lenge som mulig.
Jeg har hatt Håvard som fast Lege i 6 år nå, og har hatt i snitt 1 time i uka hos han over lang tid grunnet kronisk sykdom.
Han er alltid imøtekommende og ser alltid nye muligheter.
Han er fleksibel og støttende i sorgarbeid, såvel som kliniske diagnoser.
Er pålitelig, aldri for sen, gir mye tillit, men også grensesettende når det trengs.
Ikke den som skravler eller slår spøker, men det ville heller ikke vært ønskelig!
Lun og lyttende!
Anbefales!