Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vinstra legekontor
veldig kunnskapsrik
Lege: Arnfinn Nærby Skrevetprøver og fremstå som interessert men klarer det ikke, bare veldig nøye på og få betaling, hadde en sammensatt problemstilling, klarte ikke og gjøre en god jobb selv om symptomene var relativt klare
Kunnskapsrik, tar deg seriøst, følger alltid opp.
Lege: Arnfinn Nærby SkrevetKunnskapsrik. Tar deg alltid seriøst og følger opp.
Henviser videre hvis det er behov for det. Aldri hatt en bedre fastlege.
Alltid tilgjengelig og intresert.
Lege: Arnfinn Nærby SkrevetVeldig kunnskapsrik og trygg lege.
Har alltid god tid og lytter til dine problemer.
Beste legen du kan få.
Den beste fastlegen
Lege: Arnfinn Nærby SkrevetDette er en lege som tar jobben sin veldig alvorlig og som er flink med både barn og voksne. Han tar seg alltid tid til å høre på pasienten og gjør sitt beste for å hjelpe.
Meget dyktig
Lege: Gustav Andris Gabriel Svedenborg SkrevetHar vært hos ham flere ganger siden jeg skiftet fastlege. Han er vennlig, flink til å føre inn i journalen (i motsetning til mange andre). Han lytter og kommer med råd om forskjellige problemer, han er ærlig når det kommer til problematikk utenfor hans ekspertise, kjapp til å henvise til rette personer. Man føler seg velkommen og hva enn for plager jeg har hatt har jeg ikke følt meg liten og sett ned på. Ofte lang tid på venterom før man kommer inn, men verdt det for min del. Litt lettere å bli oppgitt og irritert når man sitter med småbarn. Likevel verdt det da også, han tar seg tid og vurderingee har vært veldig bra. Alt i alt tommel opp!