Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vinstra legekontor
En lege jeg stoler på.
Lege: Gustav Andris Gabriel Svedenborg SkrevetEr flink til å forstå mine helseproblemer og tar meg på alvor. Veldig godt fornøyd. Minuset er lang ventetid for å få time.
Hverken pluss eller minus !
Lege: Gustav Andris Gabriel Svedenborg SkrevetKjenner veldig godt min kroniske sykdom, men mange ganger vil ikke legen spille på lag med meg og mine tanker og ønsker!
Beste legen
Lege: Arnfinn Nærby SkrevetGod lege som lytter, veldig fornøyd.. har hatt ham siden jeg var liten, og nå som voksen velger jeg også å forholde meg til ham!
Beste legen du kan få
Lege: Arnfinn Nærby SkrevetNærby er uten tvil den beste legen jeg og barna mine har hatt. Har alltid tid til ekstra spørsmål, og tar seg alltid tid til å gi ordentlige svar. Veldig tålmodig med mine to små på 3 og 6 år, og med meg når jeg kanskje er "hysterisk mor" i andres øyne. Både ved generelle sykdommer og under svangerskap har han vært en utrolig god og trygg lege.
Den mest nøyaktige legen jeg har hatt.
Lege: Gustav Andris Gabriel Svedenborg SkrevetLegen fremstår som meget profesjonell og dyktig i jobben han gjør. Lett å snakje med, å utelukker ingenting, som kan være vesentlig, før alt er sjekket opp.