Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Drammen
Rett og slett topp
Tannlege: Huong Maria Ngoc Thi Pham SkrevetMan gruer seg til å gå til tannlegen, og ta en visdomstann er virkelig noe å grue seg til. Men for et team av to proffe damer. Ble møtt med vennlighet og trygghet. Ble fortalt og forklart alt på forhånd. Bedøvelse var nesten uten vondt. Selve operasjonen gikk uhyre raskt og med forklaring under veis, hva hun gjorde. Ble sydd igjen, og gitt instruksjoner for de neste dagene. Ettersmertene var få og små og begrenset seg til kvelden. Takk til både kirurg og dyktig assistent, disse damene visste hva de gjorde.
Veldig godt fornøyd
Tannlege: Thor André Mellemstrand SkrevetFøler meg trygg hos denne tannlegen. Han er rolig, grundig og tar meg på alvor. Ingen negative opplevelser.
Den beste tannlegen
Tannlege: Thor André Mellemstrand SkrevetHar nå gått hos Thor André i snart 10 år. Han er en utrolig dyktig tannlege og er kjempe hyggelig. Han er den beste tannlegen jeg har hatt og jeg kommer aldri til å bytte. Jeg har både fått venner og min samboer til å gå til han. Og alle er super fornøyde!
Super jobb!
Tannlege: Huong Maria Ngoc Thi Pham SkrevetTrakk 2 visdomstenner hos Maria. Veldig profesjonell og hyggelig! Følte meg godt ivaretatt! God beskrivelse av operasjonen før vi begynte. God atmosfære.
Den beste tannlegen!
Tannlege: Reidun Sprauten Uhre SkrevetHyggelig og imøtekommende. Her føler man seg ivaretatt som pasient! Tar seg god tid og gjør en god jobb.