Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Drammen
Vet hva han driver med
Tannlege: Nikola Jakovljevic SkrevetVar hos han for første gang. Super hyggelig, forteller hva han gjør før han gjør noe, virker som en som kan jobben sin👍👍.
Han er absolutt å anbefale🙂👍
Profesjonell og grundig
Tannlege: Jon-Kjetil Reitan SkrevetGjør en god jobb og jeg er godt fornøyd med resultatet. Han er grundig og bruker den tiden han trenger for å bli ferdig.
Den beste tannlegen!
Tannlege: Reidun Sprauten Uhre SkrevetDette er en hyggelig, faglig sikker, medmenneskelig og sympatisk tannlege som jeg kan anbefale på det varmeste! Har vært hos ganske mange forskjellige tannleger i årenes løp, og hun er den som har fått meg til å føle meg tryggest i stolen og sikker på alle avgjørelser. Tannbehandling kan være kostbart, men her er det absolutt verd hver krone!
Dyktig tannlege med stor kunnskap
Tannlege: Reidun Sprauten Uhre SkrevetEtter jeg har gått over til Reidun så føler jeg meg ivaretatt og fornøyd etter hvert besøk da jeg generelt ikke er så glad i være hos tannlegen. Hun tar hensyn og er veldig skånsom. Kan anbefales til alle!
Tannlegeskrekk? Ikke med denne tannlegen...
Tannlege: Thor André Mellemstrand SkrevetFantastisk behagelig, dyktig og med god informasjon underveis i behandlingen. Tannlegetimen går som en lek 😊👍🏼.