Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skreia Legesenter
Anbefales på det sterkeste
Lege: Thea Andersson Haug SkrevetBeste fastlege jeg noen gang har hatt. Hatt henne siden 2015. Hun har mye kunnskap og har bein i nesa. Får ting gjort. Viser empati, gir trygghet og lytter. God øyekontakt og kommunikasjon. Anbefales på det sterkeste!
Vet ikke
Lege: Nora Langballe SkrevetHun kan virke litt surrete, og det spørs egentlig på humøret hennes om du får god hjelp eller ikke. Men hun har sikkert gjort mye riktig, men mye kan forbedres etter min mening.
Omsorgsfull
Lege: Nora Langballe SkrevetFår følelsen av at hun er der for DEG. Gjør alt hun kan for å hjelpe deg. Kunnskapsrik OG humoristisk. Terningkast 6 !!!!
Respektfull, dyktig og kompetent lege.
Lege: Hans Olof Anders Lundbom SkrevetFørst og fremst en svært dyktig og kompetent lege. Lyttende, men effektiv, ansvarsfull, grundig og seriøs, men vennlig omsorgsfull og imøtekommende.
Respektfull irettesettende med glimt i øyet.
Vanskelig.
Lege: Nora Langballe SkrevetAnbefaler ikke denne legen. Blir nesten kastet ut før du har kommet inn. Sitter igjen med følelsen av å ikke bli trodd og tatt på alvor. Kjenner ikke sin egen pasient og historikken rundt den.
Kommer med tips om å kjøpe alternativer til noen av mine problemer.