Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Friisebrygga Legesenter AS
Arrogant lege
Lege: Muharrem Güner SkrevetGuner gir ett godt førsteinntrykk, men dessverre er han lite interessert i å hjelpe på prøvd metodikk. Han gjemmer seg bak statsforvalter, og tør ikke ta egne valg som Lege for sine pasienter. Han leser heller ikke journal for å forstå historikk og utfordringer. Språkproblemer er også ett problem, føles ut som han misforstår deg med vilje dette i tillegg til at han hiver deg ut før timen er over om du er uenig med han. Styr unna.
Unngå.
Lege: Muharrem Güner SkrevetForstår, snakker, skriver - ikke norsk.
Klarer ikke skrive enkle henvisninger uten at den blir sendt tilbake fordi manglende utfylling.
Virker irritert og lei.
Null kunnskap om kvinnehelse!
Lege: Muharrem Güner SkrevetDessverre lite kunnskap om kvinnehelse , overgangsalder og endometriose. Føltes som man ikke ble tatt på alvor . Kunne ikke sette seg inn i utfordringer og viste lite interesse for å finne løsninger . I tillegg til litt dårlig språk ble det en skikkelig nedtur å få han som fastlege.
Utrygg og ikke veldig kunnskapsfull lege
Lege: Mokhtar Abdi Mohammed SkrevetHan mente hidrosadenitt var kviser og ville ikke henvise meg til hudlege. Måtte ta dette privat. Han har dårlig tid, sist legetime varte i 10 minutter han sa også at vi måtte avslutte timen pga dårlig tid. Jeg anbefaler ikke denne legen i det hele tatt. De bruker heller ikke Helse-Norge. Jeg trengte astma medisiner og dro til apoteket etter timen for å hente. Det viste seg at de ikke har gjort noe med saken, måtte vente 6 dager for å kunne hente ut på apoteket. Er du i smerte og trenger akutt time så er det bare å glemme det på dette legekontoret, nærmeste legetime for hovent vondt kne var 14 dager!
Null forståelse
Lege: Muharrem Güner SkrevetIngen forståelse , dårlig språk, utrolig arrogant holdning . Byttet fastlege så fort det var mulig !!