Friisebrygga Legesenter AS

Friisebrygga 3 3921 Porsgrunn

Siste vurderinger av behandlere ved Friisebrygga Legesenter AS

Den beste fastlegen!

Lege: Boghos Yacoubian Skrevet

Jeg ble anbefalt Yacoubian av bekjente etter min tidligere fastlege, som jeg var veldig fornøyd med, gikk av med pensjon. Det var store sko å fylle i mine øyne, men Yacoubian har definitivt klart det og samtidig overgått mine forventninger.

Han er en lege som virkelig lytter, tar seg god tid, henviser umiddelbart til spesialist ved behov, tar deg seriøst og ikke minst har humor og et smil om munnen.

Jeg ser noen skriver om ventetid på legekontoret, og ja, det kan det være. Med legelisten.no har jeg sett at en fastlege har utrolig mange fler pasienter enn jeg var klar over, samtidig som hver og én forventer at legen skal ta seg ekstra god tid i et tidsskjema som mest sannsynlig allerede er snaut. Jeg har ikke noe problem med å vente litt ekstra på venteværelset når det vil si at han tar seg like god tid til denne pasienten som jeg har blitt vandt til at han gjør med meg :-)

Absolutt den beste fastlegen jeg har hatt!

En dyktig, kunnskapsrik og ivaretakende lege

Lege: Ella Iabko Skrevet

Hun tar pasienten på alvor. Og skaper tro på at ingenting er umulig, det umulige tar bare tid. Flink

Beste legen

Lege: Marianne Viola Gramme Skrevet

Marianne har jeg hatt som fastlege i mange år nå og kunne ikke tenke meg å bytte ut henne. Har vært hos mange forskjellige leger og aldri følt meg ordentlig trygg (aldri likt leger og sånt), bortsett fra Marianne.

Hun er veldig forståelsesfull og ærlig. Direkte på en positiv måte. Man føler seg ivaretatt og trygg.
Føler jeg kan snakke med henne om absolutt alt.

Den dårligste lege

Lege: Ella Iabko Skrevet

Hun er så synt når hun snakker med gravide pasient, jeg var veldig stress. Veldig dårlig gjort hver gang . :(

Uengasjert

Lege: Ella Iabko Skrevet

Ble ikke tatt på alvor. Tross manglende virkning av hennes behandling fastholdt hun sitt syn på mine plager. Måtte bytte lege for å få forståelse for mine plager. Rutinemessige og uengasjerte konsultasjoner.