Om vurderingeneSiste vurderinger av Østerås tannlegekontor
Akkurat slik vi ønsker en tannlege skal være.
Tannlege: Andrea Constance Børresen SkrevetAndrea Børresen, i likhet med alle ansatte på Østerås tannlegekontor,
har vist seg som veldig kunnskapsrik og med høy faglig forståelse.
Det kommer veldig godt frem, siden hun involverer meg som pasient og er forklarende ved operasjonene underveis..
Andrea er ikke bare faglig dyktig, men fremstår tillitvekkende, trygg og beroligende under behandlingene.
Jeg har fått svært god oppfølging der det har vært ønskelig eller nødvendig med
gjentatte besøk; hvor hun også har vært mottagelig for mine synspunkt.
Jeg har brukt Østerås tannlegekontor i mange år, med skikkelig og grundig behandling fra starten. Det vil jeg fortsette med.
Østerås tannlegekontor er akkurat slik vi ønsker et tannlegekontor skal være.
Fornøyd
Tannlege: Marko Joachim Stenhagen SkrevetJeg har benyttet Marko i flere år nå og er fornøyd. Han har også en tanntekniker som tar seg av rutinekontroller som gir en lavere pris.
Beste tannlegen!
Tannlege: Marko Joachim Stenhagen SkrevetMarko er presis og nøye og dyktig, og hyggelig. er veldig fornøyd med ham, han gjør en ordentlig jobb, og føler også at han er ærlig, har gått til noen tannleger før som ville jeg skulle gjøre noen ting bare så de skulle få mer fortjeneste liksom. det gjør ikke Marko. Han gir inntrykk av å ha stor integritet og stolthet i jobben sin.
Meget bra
Tannlege: Andrea Constance Børresen SkrevetGod service, bra pris, gode forklaringer på behandlingen. God kunnskap om hva som blir dekket av helfo
Bedre tannlege er vanskelig å finne
Tannlege: Marko Joachim Stenhagen SkrevetDyktig, behagelig og meget tilstede.
Familien har brukt han i flere år med ulike tannproblemer og utfordringer. Dette har han løst veldig bra. Vi er alle fornøyde.