Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlegene Martem & Helland
Flink og behagelig tannlege
Tannlege: Anne Grethe Martem SkrevetHar hatt denne tannlegen i flere år. Faglig flink, gjør godt håndtverk og har en behagelig tillitsfull personlighet. Kan anbefales.
Svært dyktig
Tannlege: Beate Vik Kleivdal SkrevetEg har nytta henne i mange år og voresvært nøgd. Ho er hyggeleg, roleg og får meg til å slappa av i tannlegestolen. Ho har i lag med sin tidlegare kollega, H. Gjengedal, kurert meg for tannlegeskrekk. Som sat djupt etter ei rekkje opplevingar med skuletannlegen.
Beste tannlege jeg har hatt
Tannlege: Anne Grethe Martem SkrevetMeget tilfreds med informasjon, behandling og service.
Anbefales.
Grei tannlege
Tannlege: Ingvild Marie Ulvik SkrevetDenne tannlegen kan ein fint gå til, selvom ein har litt tannlege angst. Hun er så rolig,snill. Forteller alltid hva hun skal gjøre før ein hun begynner behandlingen,hun hører alltid etter hva pasienten har å si også når det gjelder ønsker som for eksempel visst ein vil ha bedøvelse.
Det er ein fin å grei tilkomst både for alle,ligger greit til i fohold tio parkering og tilkomst med bybanen.
Det som trekker litt ned ang slutt vuderingen er at dun er litt dyr i forhold til andre,men det er ikke så mye å gjøre med.
Flott og dyktig tannlege.
Tannlege: Anne Grethe Martem SkrevetAbsolutt den beste tannlegen jeg har brukt. Dyktig og vennlig - alltid god service!!
Anbefales.