Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lena Legesenter
En lege som så hele menneske
Lege: Tom Henning Thune SkrevetEn veldig dyktig lege som var oppriktig interessert i å finne ut hva han kunne gjøre for å hjelpe deg. Stilte Rimelige krav også til pasienten. Et fantastisk menneske som hadde evnen til å lytte, og har en stor del av æren for at jeg er i jobb igjen
Fantastisk lege
Lege: Lene Dæhlen SkrevetKunne ikke vært mer fornøyd med Lene som fastlege. Hun har alltid passet på at ting er på stell. Kjempedyktig lege som man virkelig kan lene seg på når man er syk.
En lege som er savnet!
Lege: Tom Henning Thune SkrevetHadde Tom som lege da han praktiserte i Sande. Det var et stort tap da han sluttet.
Beste legen jeg har hatt. Dere i Gjøvik er heldige som har fått han :-)
Bra, men ikke bra
Lege: Ellen Marie Hammer SkrevetHar hatt legen i mange år og er en helt ok lege. Skriver for det meste på dataen og svarer kanskje ok i ny å ned. Virker streng. Ikke barnevennlig i den forstand. Man føler ofte man må være rask da det er dårlig tid men går greit. Et pluss er at man får fort time og kort ventetid. Ofte utdatert informasjon så burde be om å bli henvist videre vist du føler du ikke blir tatt på alvor.
Utrolig fornøyd
Lege: Ellen Marie Hammer SkrevetJeg har hatt denne legen så lenge jeg kan huske, har alltid vært veldig fornøyd og følt meg godt ivaretatt! Blir tatt på alvor hver gang jeg kommer, og får gode råd.