Lena Legesenter

Kinogt. 34 2850 Lena

Siste vurderinger av behandlere ved Lena Legesenter

En lege som så hele menneske

Lege: Tom Henning Thune Skrevet

En veldig dyktig lege som var oppriktig interessert i å finne ut hva han kunne gjøre for å hjelpe deg. Stilte Rimelige krav også til pasienten. Et fantastisk menneske som hadde evnen til å lytte, og har en stor del av æren for at jeg er i jobb igjen

Fantastisk lege

Lege: Lene Dæhlen Skrevet

Kunne ikke vært mer fornøyd med Lene som fastlege. Hun har alltid passet på at ting er på stell. Kjempedyktig lege som man virkelig kan lene seg på når man er syk.

En lege som er savnet!

Lege: Tom Henning Thune Skrevet

Hadde Tom som lege da han praktiserte i Sande. Det var et stort tap da han sluttet.
Beste legen jeg har hatt. Dere i Gjøvik er heldige som har fått han :-)

Bra, men ikke bra

Lege: Ellen Marie Hammer Skrevet

Har hatt legen i mange år og er en helt ok lege. Skriver for det meste på dataen og svarer kanskje ok i ny å ned. Virker streng. Ikke barnevennlig i den forstand. Man føler ofte man må være rask da det er dårlig tid men går greit. Et pluss er at man får fort time og kort ventetid. Ofte utdatert informasjon så burde be om å bli henvist videre vist du føler du ikke blir tatt på alvor.

Utrolig fornøyd

Lege: Ellen Marie Hammer Skrevet

Jeg har hatt denne legen så lenge jeg kan huske, har alltid vært veldig fornøyd og følt meg godt ivaretatt! Blir tatt på alvor hver gang jeg kommer, og får gode råd.