Lena Legesenter

Kinogt. 34 2850 Lena

Siste vurderinger av behandlere ved Lena Legesenter

Dyktig og super

Lege: Lene Dæhlen Skrevet

Jeg har hatt Lene siden 2005. Hun er super dyktig og flink, hun trenger bare et øyekast også vet hun diagnosen og hva slags tabletter/medikamenter som trengs. Det som trekker litt ned er at det fort tar et par måneder før man får time, og tiden på venterommet heller ikke er og skryte av. I tillegg er det bare så vidyt man har tid inne hos henne.

Enestående!

Lege: Ellen Marie Hammer Skrevet

Ellen er den beste legen jeg har hatt. Greit nok henne skriver mye på pc-en, men likevel får henne med seg hva du sier. Alltid i møte kommende og hjalp meg mye med NAV..

Forståelsesfull og kunnskapsrik

Lege: Lene Dæhlen Skrevet

Kunne ikke hatt en bedre fastlege. Er helt topp på alle plan, tar meg seriøst, henviser meg videre ved behov, tar forskjellige tester selv. Bruker tiden der hvor det trengs :)

Faglig dyktig og god på kommunikasjon

Lege: Lene Dæhlen Skrevet

Hun er faglig dyktig, tar pasienten seriøst og følger opp behandling, dokumenterer åpent registrerte prøver, ingen "small talk" eller bruk av tid utenom, en flott lege som vet hva hun driver med, inngir tillit både medisinsk og gjennom sin kommunikasjon

Styr unna

Lege: Ellen Marie Hammer Skrevet

Verste legen jeg har hatt! Ingen interesse for pasienten og mangler evnen til å lytte. Skriver kun på datamaskinen og gir ingen tilbakemeldinger eller kommuniserer tilbake. Enveiskommunikasjon. Jeg byttet til denne legen grunnet tilbakemeldinger her inne, men dette er den verste opplevelsen jeg har hatt hos en fastlege.