Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillehammer Legesenter DA
liker du å vente,ikke jeg heller..
Lege: Alexander Kjølner SkrevetHar oftest allt for mye å gjøre. Glemmer endel å vi må sitte på venterummet alllt for lenge.ventetiden er det største problemet her. Å det er veldig dumt at legen tar på seg for mange pasienter per dag. Personalet er svært hyggelig!!!
Flink
Lege: Ann-Charlotte Margita Rydell SkrevetSynes Ann-Charlotte er rolig, seriøs, flink og får ting gjort. Har tillit til henne, og er en av de beste legene jeg har hatt. Føler at hun lytter til meg, og tar ting seriøst, ingenting å utsette.
Meget bra Lege
Lege: Alexander Kjølner SkrevetAlexsander er en god og lyttende lege som tar seg god tid. Han bruker til og med tid på å tegne hvis han mener det gjør det enklere å forklare ting. Blir enkelt og greit henvist videre om nødvendig. Alt i Alt en blid å hyggelig Lege
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Ann-Charlotte Margita Rydell SkrevetHun virkelig vil hjelpe! Hun er kjempe hyggelig og jeg føler at jeg kan snakke med henne om alt. Veldig kreativ og smart dame. Har ikke noe negativt å si.
Flink!
Lege: Ann-Charlotte Margita Rydell SkrevetFlink og tar deg på alvor.
Etter flere år med vond rygg/bekken og frem og tilbake i systemet hos annen lege, så fant hun løsningen for meg med en gang!
Rolig og fornuftig :)