Lillehammer Legesenter DA

Nymosvingen 6 2609 Lillehammer

Siste vurderinger av behandlere ved Lillehammer Legesenter DA

Knallbra lege

Lege: Jakub Konrad Gonet Skrevet

Kuleste legen på Lillehammer, snill og grei og hører på hva pasienten trenger, den beste legen på Lillehammer føler jeg.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Alexander Kjølner Skrevet

Fikk byttet fastlege da min forrige sluttet etter 21 år med godt samarbeid. Det var ikke et enkelt valg. Men Kjølner er helt fantastisk. Setter seg inn i journalen og tar seg utrolig god tid med forklaring og hjelp. Han er super dyktig. Å ha en god fastlege er utrolig viktig. Det er ofte litt forsinkelse å komme inn men det syntes jeg er helt greit når man blir skikkelig undersøkt når man først har time og ikke opplever hastverk fordi tiden går ut. Veldig hyggelige medarbeidere også.

Kunnskapsrik og fantastisk fastlege

Lege: Trine Engan Kjølner Skrevet

Har hatt Trine som fastlege en liten stund nå, hun er virkelig det man ønsker seg i en lege. Tar seg god tid, lytter, virker å kunne mye og ikke minst oppriktig engasjert i pasientene sine! Godt å ha en fastlege man føler seg sett av og som er interessert. Legekontoret kan ha noe lang ventetid før timer og ved telefon, men de er definitivt verdt det i mine øyne.

Føler meg ikke forstått

Lege: Jakub Konrad Gonet Skrevet

Har hatt Gonet nå noen år, og var fornøyd lenge. Men som lege til mitt barn føler jeg meg stemplet som en hysterisk forelder, og får beskjeden om at det går over. Gir ikke den tryggheten, undersøkelsene og oppfølgingen jeg trenger.

Dyktig lege som tar seg tid til å lytte

Lege: Jakub Konrad Gonet Skrevet

Jakub Gonet er en dyktig og empatisk lege med inngående forståelse av både kroppen og det menneskelige sinn.
Beste legen jeg har hatt.