Lillehammer Legesenter DA

Nymosvingen 6 2609 Lillehammer

Siste vurderinger av behandlere ved Lillehammer Legesenter DA

Engasjert og dyktig

Lege: Ann-Charlotte Margita Rydell Skrevet

Lotta er en lege som du får følelsen av at virkelig bryr seg. Hun tar deg på alvor, lytter til det du har å si, og tar seg tid til å spørre litt rundt, gi gode råd, og "være på laget ditt". Hun er sterk på både fysiske og psykiske plager, og gir deg som pasient en mulighet til å komme med egne innspill på hva man tror kan være galt. Så forklarer hun hvorfor hun enten er enig i at det kan være noe, eller hvorfor hun evt mener det ikke er det (det siste har sjelden skjedd).

Når noe er galt, uten åpenbare årsaker, så graver hun dypere for å finne årsaker. Ikke som mange andre leger som sier "det går seg nok til", "vi får se det an", "det er nok ingenting". Hun stoler på at du som pasient kjenner kroppen din, og har tillit til det du forteller.

Beste fastlegen jeg har hatt.

Trykk og vennlig

Lege: Jakub Konrad Gonet Skrevet

Er kjempe fornøjet med behandling og veldig dyktig . Sendes videre til andre eller ringer hvis legen er i tvivel . Den beste lege jeg har haft i alle år .

Dyktig, trivelig og lyttende

Lege: Trine Engan Kjølner Skrevet

Absolutt en lege jeg kan anbefale! Hun hører på deg, bruker den tiden det er behov for og er veldig hyggelig!

Faglig hjelp

Lege: Jakub Konrad Gonet Skrevet

Etter mye frem og tilbake fant jeg endelig en fastlege som virker dyktig, grundig og forståelsesfull. Endelig en lege som lytter til det man har å si og tar det til en grundig vurdering. Nå fikk hele familien vår en fastlege som vi alle er like fornøyde med. Anbefales!

Lite informativ

Lege: Jakub Konrad Gonet Skrevet

Veldig lite fornøyd med både kommunikasjon og oppfølging. Seint ute var han også. Jeg følte at jeg ikke ble tatt på alvor og ikke hørt. Drar ikke tilbake til denne legen.