Om vurderingeneSiste vurderinger av Sentrum Tannlegesenter
Tannlegen som jeg stoler på.
Tannlege: Pallavi Vashisht SkrevetPallavi er en dyktig, ryddig, effektiv, strukturert med høy kvalitet service tannlege.
Meget erfaren og rimelig
Tannlege: Sreeram Kumar SkrevetI motsetning til andre tilbydere som overbehandler og overpriser, får man en rimelig og fornuftig pris på Invisalign her. Svært erfaren kjeveortoped, effektiv og alltid til stede. Ingen forsinkelser eller problemer på de 9 timene jeg har hatt. Moderne utstyr. Ville valgt samme behandler igjen. Svært romslige åpningstider. Litt slitne lokaler.
Utrolig dyktig tannlege
Tannlege: Esha Katyayen SkrevetJeg synes Esha er en utrolig flink tannlege som gjør en suveren jobb. Hun forklarer hvordan prosedyren utføres, og svarer på spørsmål man lurer på :)
Fantastisk tannlege!
Tannlege: Esha Katyayen SkrevetEsha er en utrolig dyktig og hyggelig spesialist som behandlet min tannkjøttsykdom. Jeg fikk svar på alle spørsmålene mine, gode råd, og fikk høre på musikk under kirurgi.
Anbefaler henne på det varmeste!
Den beste tannlegen jeg har hatt.
Tannlege: Esha Katyayen SkrevetFøler meg så bra behandlet og gir meg svar på alt jeg lurer på. Fikk høre på musikk som jeg valgte under kirurgi.Bra pris på behandling. Anbefaler henne på det sterkeste.