Logo for Torshov Tannklinikk

Torshov Tannklinikk

Logo for Torshov Tannklinikk

Om

Med lang erfaring og mange fornøyde pasienter har Torshov tannklinikk opparbeidet seg et godt navn innen tannhelse. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen tannhelse og tar oss av alle typer tannbehandlinger med ekspertise og omsorg.

Vårt dedikerte team er faglig oppdatert og er fokusert på å gi hver pasient individuell oppmerksomhet og skreddersydd behandling i tråd med deres behov og ønsker.

I våre lyse og trivelige lokaler vil du føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele behandlingsprosessen. Vi legger vekt på å skape en avslappet og komfortabel atmosfære slik at du kan føle deg hjemme hos oss.

Uansett hva dine tannhelsebehov måtte være, kan du stole på Torshov tannklinikk for profesjonell og omsorgsfull behandling.

Besøk oss i dag og la oss ta vare på din tannhelse med et smil!

Torshov Tannklinikk holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Torshov Tannklinikk

Utrolig dyktig og trivelig

Pris

Har nå hatt denne tannlegen etter at jeg fikk betenelse i en tann og hun har gjort en utrolig flott jobb med tenna mine.
Alltid trivelig å komme ditt og veldig oppdatert utstyr for å gjøre jobben

Fornøyd med ny tannlege

Tannlege: Anja Skagmo Skrevet
Pris

Jeg fikk tips om Anja Skagmo som en bra tannlege da min faste tannlege gjennom mange år pensjonerte seg. Jeg er veldig godt fornøyd med Anja og Torshov Tannklinikk. Hun er behagelig og lett å snakke med, og hun er flink til å forklare hva som er galt og hvordan det kan behandles. Min erfaring er at hun sørger for at behandlingen ikke skal gøre vondt, hun er nøyaktig, og hun passer på at resultatet blir bra.

Den flinkeste og hyggeligste tannlegen

Pris

Den beste tannklinikken👍 Så utrolig flinke og dyktige tannleger og tannpleiere. Alle er så imøtekommende og blide😀Gleder meg til å dra til tannlegen.

Trygt

Pris

Ble tatt godt i mot. Hege fremstår god i faget og tar seg tiden som trengs. Snakket meg gjennom hvert eneste trinn og er god på å forklare underveis, slik at man får følelsen av å være i gode hender

Ypperlig tannhelse i trygge omgivelser

Tannlege: Anja Skagmo Skrevet
Pris

Thorshov Tannklinikk, ved Anja Skagmo, er desidert den beste tannlegetjenesten jeg noen ganger har vært borti.

Jeg gikk fra å ha total tannlegeskrekk til å glede meg til tannlegetimene. Alle de ansatte gjør sitt aller beste for å ivareta pasientene, og de beste løsningene for den enkelte blir funnet raskt. Alt fra restaurasjon og kosmetiske jobber til rotfylling blir behandlet raskt og dyktig. Det beste er at ingen trenger å skamme seg når de kommer dit. Trygghet og tillitt er garantert.