Logo for Torshov Tannklinikk

Torshov Tannklinikk

Logo for Torshov Tannklinikk

Om

Med lang erfaring og mange fornøyde pasienter har Torshov tannklinikk opparbeidet seg et godt navn innen tannhelse. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen tannhelse og tar oss av alle typer tannbehandlinger med ekspertise og omsorg.

Vårt dedikerte team er faglig oppdatert og er fokusert på å gi hver pasient individuell oppmerksomhet og skreddersydd behandling i tråd med deres behov og ønsker.

I våre lyse og trivelige lokaler vil du føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele behandlingsprosessen. Vi legger vekt på å skape en avslappet og komfortabel atmosfære slik at du kan føle deg hjemme hos oss.

Uansett hva dine tannhelsebehov måtte være, kan du stole på Torshov tannklinikk for profesjonell og omsorgsfull behandling.

Besøk oss i dag og la oss ta vare på din tannhelse med et smil!

Torshov Tannklinikk holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Torshov Tannklinikk

Veldig fornøyd!

Pris

Grundig, effektiv, hyggelig og flink tannlege. Man får følelsen av å være i trygge hender med en gang man setter seg i stolen. Anbefales!

Den beste

Pris

Jeg har gått til Anja i over 20 år og anbefaler henne på det sterkeste. Hun er dyktig faglig, og i tillegg har hun en fantastisk fin væremåte der du føler deg velkommen og ivaretatt.

Tiden før jeg begynte hos henne hadde jeg litt tannlegeskrekk - nå er det nesten slik at jeg føler jeg kommer til en god venninne 😊

Hun gir gode anbefalinger, er en god behandler i tillegg leverer hun kvalitet på jobben hun gjør.

Anbefales 100% og er ikke i tvil på hvem barna mine skal ha som tannlege.

Den beste tannlegen.

Pris

Anja er en utrolig hyggelig og dyktig tannlege, så hun for min beste anbefaling. Hun er alltid blid og tar seg godt av sine kunder🌹

Anja Skogmo m/team profesjonell, faglig dyktig, hyggelig og serviceminded

Pris

Når tannlegetimen føles som en terapitime, du plystrer når du går ut og ser sola selv om det regner. Da er det ikke mer å si. Torshov tannklinikk med Anja Skogmo må være «verdens beste».

God og proaktiv tannlege.

Pris

God tannlege med en modern og velldrevet klinikk.
Proaktiv i arbeidet. Undersøkte og henviste meg til en spesialist etter mistanke om et munnhelse problem som vi fikk ryddet opp i tidlig.