Logo for Torshov Tannklinikk

Torshov Tannklinikk

Logo for Torshov Tannklinikk

Om

Med lang erfaring og mange fornøyde pasienter har Torshov tannklinikk opparbeidet seg et godt navn innen tannhelse. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen tannhelse og tar oss av alle typer tannbehandlinger med ekspertise og omsorg.

Vårt dedikerte team er faglig oppdatert og er fokusert på å gi hver pasient individuell oppmerksomhet og skreddersydd behandling i tråd med deres behov og ønsker.

I våre lyse og trivelige lokaler vil du føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele behandlingsprosessen. Vi legger vekt på å skape en avslappet og komfortabel atmosfære slik at du kan føle deg hjemme hos oss.

Uansett hva dine tannhelsebehov måtte være, kan du stole på Torshov tannklinikk for profesjonell og omsorgsfull behandling.

Besøk oss i dag og la oss ta vare på din tannhelse med et smil!

Torshov Tannklinikk holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Torshov Tannklinikk

Litt skuffet

Pris

For å være ærlig, følte meg litt skuffet at tannlegen fortsatt belastet meg vanlig tannrengjøringspris på 1280kr selv om vi ikke tok røntgen under den vanlige tannrengjøringen.

Takk for tilbakemeldingen! Jeg beklager at du er skuffet over betalingen. Årsaken til at du betalte full pris for undersøkelsen var fordi det hadde medgått mer tid enn det vi vanligvis setter opp til en undersøkelse med røntgen. Vi er opptatt av å ta oss tid til våre pasienter slik at de får svar på de spørsmålene de har.

Besvart av Anja Skagmo

Tannlegebesøk på Thorsov!

Tannlege: Hege Bjørkeng Skrevet
Pris

Har vært hos tannlege Hege Bjørkeng og man er jo litt spent og gruer seg litt!Men nei ,ikke nødvendig å grue seg ,hun snakker om løst og fast på en så rolig og hyggelig måte at det å grue seg tenker man ikke på!Kan anbefale tannlegene på Thorsov på det varmeste,de er dyktig og hyggelige!

Vennlig hilsen [navn fjernet av moderator]

Meget fornøyd med Anja som min tannlege

Pris

Vi besøkte idag tannlegen vår nemlig Anja på Torshov. Dette er vår årligekontroll, null hull
Vi vandret ut godt fornøyde . Tannlege kontorer ligger midt i smørøyet .på Torhov. Flust av parkerings plasser og på klinikken blir du møtt av blide damer som kan jobben sin..

Ingen over Ingen ved siden!!

Pris

Utrolig dyktig og profesjonell. Rolig og informativ. Legger opp en fremdriftsplan sammen med deg. Spør om hvordan det står til
med deg, før hun gjennomfører en omhyggelig undersøkelse. Føler meg vel ivaretatt!

Veldig dyktig tannlege

Pris

Hyggelig, flink, forsiktig og kunnskapsrik. Alltid god hjelp å få, veldig flinkt personale. Anbefales!