Logo for Torshov Tannklinikk

Torshov Tannklinikk

Logo for Torshov Tannklinikk

Om

Med lang erfaring og mange fornøyde pasienter har Torshov tannklinikk opparbeidet seg et godt navn innen tannhelse. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen tannhelse og tar oss av alle typer tannbehandlinger med ekspertise og omsorg.

Vårt dedikerte team er faglig oppdatert og er fokusert på å gi hver pasient individuell oppmerksomhet og skreddersydd behandling i tråd med deres behov og ønsker.

I våre lyse og trivelige lokaler vil du føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele behandlingsprosessen. Vi legger vekt på å skape en avslappet og komfortabel atmosfære slik at du kan føle deg hjemme hos oss.

Uansett hva dine tannhelsebehov måtte være, kan du stole på Torshov tannklinikk for profesjonell og omsorgsfull behandling.

Besøk oss i dag og la oss ta vare på din tannhelse med et smil!

Torshov Tannklinikk holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Torshov Tannklinikk

Usedvanlig dyktig og erfaren

Pris

Etter å ha prøvd ulike tannleger har jeg nå kommet til en usedvanlig flink, dyktig, erfaren tannlege.
Kan anbefales på det sterkeste!

Behagelig, rask, til å stole på

Pris

Alltid hyggelig å komme til denne tannlegen, smilende og blid som hun er. Hege har et vinnende vesen, forklarer godt under veis, grundig, rask og effektiv, føler meg alltid godt ivaretatt. Dette er en tannlege man kan stole på, aldri forslag om behandlinger man egentlig ikke trenger. Fleksibel med timene, har gjennom de siste ti årene aldri opplevet at hun er forsinket. Vil absolutt anbefale Hege!

Anbefales

Pris

En dyktig tannlege som tar godt vare på deg som pasient. Jeg har blitt behandlet av henne i noen år og vil anbefale henne til andre.

Meget dyktig og hyggelig!

Tannlege: Anja Skagmo Skrevet
Pris

Faglig meget dyktig, og kjempehyggelig! Anbefales!
Sentralt beliggende på Torshov, med praktisk parkering på Sandaker senter.

Fantastisk

Tannlege: Anja Skagmo Skrevet
Pris

Har gått til Anja i 9 år nå. En fantastisk sprudlende og god tannlege. For meg som har tannlegeskrekkkkk er det bekymringsløst å legge seg i stolen til Anja . Jeg annbefaler hun på det sterkeste.