Logo for Torshov Tannklinikk

Torshov Tannklinikk

Logo for Torshov Tannklinikk

Om

Med lang erfaring og mange fornøyde pasienter har Torshov tannklinikk opparbeidet seg et godt navn innen tannhelse. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen tannhelse og tar oss av alle typer tannbehandlinger med ekspertise og omsorg.

Vårt dedikerte team er faglig oppdatert og er fokusert på å gi hver pasient individuell oppmerksomhet og skreddersydd behandling i tråd med deres behov og ønsker.

I våre lyse og trivelige lokaler vil du føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele behandlingsprosessen. Vi legger vekt på å skape en avslappet og komfortabel atmosfære slik at du kan føle deg hjemme hos oss.

Uansett hva dine tannhelsebehov måtte være, kan du stole på Torshov tannklinikk for profesjonell og omsorgsfull behandling.

Besøk oss i dag og la oss ta vare på din tannhelse med et smil!

Torshov Tannklinikk holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Torshov Tannklinikk

Verdens beste

Pris

Anja Skagmo er så hyggelig og omsorgsfull, heldigvis fant jeg henne igjen i nærheten og er så glad for å ha henne som tannlege. Føler meg veldig trygg hos Anja, sånn har det ikke alltid vært hos tannlegen. Kan anbefale henne på det varmeste

Perfekt

Pris

Alltid hyggelig, alltid hjelpsom, nesten behagelig behandling, bra hygiene, modern utstyr tror jeg og fargerike verktøy og kledning. Bravo Madame Anja

Profesjonell, serviceinnstilt, hyggelig!

Pris

Er superfornøyd med mitt besøk hos Torshov Tannklinikk.
Det er en hyggelig atmosfære, samtidig som jeg har fått profesjonell og god behandling. Anbefales på det sterkeste!

Best i byen

Pris

De er bare best/hyggeligst og veldig flinke til jobben.Flinke på gode råd/tips og man er i trygge hænder ✔️

Simply the best dentist

Pris

Ihvertfall utifra mine tannlege opplevelser :-) hyggelig, behagelig og ikke minst alltid et smil på lur :-)