Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Solakrossen
Profesjonell, empatisk
Tannlege: Anne Therese Augestad SkrevetFaglig dyktig og samtidig empatisk. Gir god veiledning med pasients beste som utgangspunkt. Anbefales!
Flinkeste tannlege i Sola.
Tannlege: Anne Therese Augestad SkrevetKjempeviktig å ha dyktige leger/ tannleger i nærmiljøet Klinikken har godt renommé og er lett tilgjengelig med offentlig transport og stor parkeringsplass for privatbiler
En veldig dyktig tannlege
Tannlege: Dovile Kavaliauskaite SkrevetJeg har gått til Dovile i flere år. Hun har gjort og gjør en grundig sjekk og rens av tennene mine. Hun lytter til mine spørsmål og gir gode tilbakemeldinger. Trivelige folk på klinikken. Anbefales på det sterkeste.
beste og tryggeste
Tannlege: Dovile Kavaliauskaite SkrevetHun er den beste og tryggeste tannlegen jeg har vært hos.
Kjempe tålmodig, omsorgsfull og forståelsesfull ! Jeg har kjempe tannlegeskrekk og hun tok godt vare på meg når jeg kom til henne første gangen. Og tok tak i problemet mitt med ett ønske om og hjelpe ! Kan anbefale henne på det sterkeste
Dyktig tannlege
Tannlege: Anne Therese Augestad SkrevetPositiv og særdeles hyggelig tannlege. Tar seg god til og forklarer godt underveis. Hennes behagelige vesen virker svært beroligende. Dyktig tannlege som jeg vil sterkt anbefale!