Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rotneslegene
Verdens beste fastlege
Lege: Helene Onsrud Skaar SkrevetHelene er den mest forståelsesfulle og dyktigste legen jeg har hatt. Har gått til henne i mange år, og selvom jeg flyttet et stykke unna, så kommer jeg aldri til å bytte fastlege. Hun tar seg tid, og jeg føler meg alltid i trygge hender når jeg kommer til henne.
Best fastlege!
Lege: Fredrik Flittie Onstad SkrevetJeg har ikke hatt Onstad som fastlege veldig lenge, men hver gang jeg er hos ham føler jeg veldig godt ivaretatt. Han bryr seg virkelig om pasientene, og følger alltid opp selv om det er andre grunner som gjør man får time denne gangen. Jeg liker også veldig godt at han tar seg tid å forklare grundig, det gjør at man føler seg trygg rett og slett. Nå har hele familien ham som fastlege, anbefales på det sterkeste!
Han ser menneske
Lege: Magne Bergh Ånonsen SkrevetFikk Magne som fastlege i 2013, har vel aldri hatt en fastlege som har vært mer støttende. Han ser virkelig menneske, føler meg virkelig ivaretatt. Han har vært min støtte igjennom mange år med depresjon og angst.
Trygg, lett å snakke med
Lege: Helene Onsrud Skaar SkrevetBrukt Helene noen år. Føler meg alltid trygg hos henne. Hun hører på meg, tar meg på alvor og forklarer på et forstålig språk.Svært dyktig . Viser oppriktig interesse .
Dyktig , seriøs og hyggelig!
Lege: Fredrik Flittie Onstad SkrevetFredrik er utrolig imøtekommende, flink til å ta hensyn. Ser hele mennesket. Drar ikke dine følelser og behov i tvil, men tar deg på alvor. Utfordrer deg når det trengs men støtter deg uansett.
Henviser raskt ved behov. Er lyttende, smilende og vennlig, selv når det er travelt. En gjennomført hyggelig person med god kunnskap!
Finnes ikke ovenfra og ned takter!
Har vært hos Fredrik nesten fra han startet, og har hatt behov for mye hjelp over en lengre periode, og Fredrik (og hans vikar) har vært enestående fantastisk!
Anbefales!