Om vurderingeneSiste vurderinger av Ty tannklinikk Lademoen
Fantastisk
Tannlege: Torild Kulseth Pedersen SkrevetVeldig fornøyd med min tannlege Torild! Flink til å holde en stresset pasient rolig. Forklarer godt underveis og involverer deg i arbeidet, veldig greit når man har noe skrekk for å dra dit i utgangspunktet. Får meg til å glemme at jeg gruer meg. Supertrivelig dame!
Bare bra
Tannlege: Magnus Hartnell Nordmark SkrevetKan absolutt anbefales. Trakk visdomstann og var så redd jeg bare gråt (legeangst). Behandlingen tok litt lengre tid pga litt vanskelig tann, men fikk god informasjon og støtte hele veien - og i ettertid.
Bare fornøyd
Tannlege: Torild Kulseth Pedersen SkrevetTannleger som er profesjonelle og høflige. Ingen overbærende holdninger eller belæringer. Får raskt time ved behov. Tar godt vare på de av oss med redsel eller legeangst.
Utrolig flink!!!
Tannlege: Magnus Hartnell Nordmark SkrevetMagnus er utrolig dyktig, som forteller og småsnakker både før og etter behandling! Effektiv og rask, men på samme tid nøyaktig :)
En fantastisk tannlege!
Tannlege: Thorleif Weie SkrevetUtrolig hyggelig, stødig, trygg, ryddig og profesjonell. Har alltid hatt tannlegeskrekk tidligere, men Weie kurerte denne. Forklarer grundig underveis hva han holder på med. Den beste tannlegen jeg har hatt.