Om vurderingeneSiste vurderinger av Lademoen Tannlegekontor
Kjempemann
Tannlege: Thorleif Weie SkrevetAlltid forklarende tannlege, opptrer beroligende og trygg som gjør meg rolig. Eller utadvendt og tannlege av mitt ønske
Sjekk til en tannpleier på klinikken
Tannlege: Thorleif Weie SkrevetVeldig god informasjon og behandling hos tannpleieren. Fikk godt forklart hva som måtte gjøres og hvorfor og hva som kan skje om ikke. Betalte kun det som var avtalt, 250 for studentsjekk, og fikk prisoverslag på videre behandling.
Hyggelig tannlege
Tannlege: Magnus Hartnell Nordmark SkrevetHar kun hatt positiv erfaring med Magnus som tannlege! Har boret ett hull og trukket to visdomstenner hos ham, og synes alt har vært godt og skånsomt gjennomført, og Magnus er trivelig å prate med.
Drømmetannlegen!
Tannlege: Torild Kulseth Pedersen SkrevetDette er den beste og hyggeligste tannlegen jeg har vært hos. Hun kan virkelig jobben sin, og bryr seg om pasienten. Har aldri hatt så behagelige besøk hos tannlegen noen gang før. Anbefaler henne til alle! Uansett behandling, så har jeg aldri hatt vondt når jeg har vært der. Alle tannleger jeg har vært hos tidligere burde gått kurs hos Tannlege Torild K Pedersen. Terningkast seks (årsjeksel) 😉
En av de beste tannlegene jeg har hatt!
Tannlege: Torild Kulseth Pedersen SkrevetTorild er en flink og forsiktig tannlege som forklarer godt hva som skal skje underveis. Hun tok seg god tid og lyttet til tilbakemeldingene jeg ga.
Hun anbefales virkelig!