Om vurderingeneSiste vurderinger av Elvebredden Tannlegesenter
Dyktig og hyggelig
Tannlege: Inger Håverstad Tobiassen SkrevetFlink faglig , sympatisk og man godt ivaretatt på alle måter . Absolutt en tannlege som jeg anbefaler
Fantastisk Tannlege
Tannlege: Eirik Ragnar Nesheim SkrevetFlink. Empatisk og Dyktig. Bra pris også. Føler meg sett og lyttet til. Humoristisk og kunnskapsrik. Ser frem til å komme til Tannlegen!
Beste tannlegen
Tannlege: Kristine Marie Utne SkrevetKjempefornøyd! Nøye, forsiktig, hyggelig og dyktig. Tannlegetime er ikke noe å grue seg for lenger :) alltid smil og koselige samtaler, nesten så du glemmer at du faktisk er hos tannlegen.
Anbefales!
Virker flink og solid
Tannlege: Inger Håverstad Tobiassen SkrevetDette er en tannlege som jeg har følt meg godt ivaretatt hos gjennom flere år. Hyggelig og hensynsfull. En jeg trygt ville anbefalt andre.
Absolutt beste tannlegen jeg har hatt.
Tannlege: Eirik Ragnar Nesheim SkrevetKom fra en tannlege hvor jeg hver gang var svært missfornøyd. Fatter ikke at han kan virke som autorisert tannlege.
Byttet til Eirik Nesheim som jeg har vært hos noen år. Helt fantastisk. Blir glad i mennesker som kan sitt virke så godt og profesjonelt.
Skulle byttet før. Men ofte lar man tvilen komme slike til gode.
Kan med god samvittighet anbefale videre.
mvh
[Navn fjernet av moderator]