Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Fredrikstad Farmannsgate
Fantastiske tannlegen min
Tannlege: Raman Bero SkrevetBlir alltid møtt med smil og godt humør. Forklarer godt hva han skal gjøre, før han gjør noe. Gjør tannlegeskrekken litt enklere for meg. 😊
Anbefales på det sterkeste!
Han tok vekk odontofobien(skrekk) min!
Tannlege: Raman Bero SkrevetFantastisk lege! Jeg har vært hos Dr.Bero et par ganger og har aldri følt meg så trygg hos en tannlege før. Han forklarer deg hva han gjør og hvordan han skal gjøre det, hva jeg vil føle osv. Veldig god til å forklare mulige fremtidige problemer ved bilder tatt av tennene.
Rett og slett en lege jeg har anbefalt (og videresendt) familie og venner å dra til.
Helt suveren!
Tannlege: Finn Andre Hammer SkrevetSiden jeg flyttet til Fredrikstad for 11 år siden har jeg brukt kun Hammer og det fordi jeg har tannlegeskrekk og i Elverum hadde jeg en tannlege som jeg stolte på, Hammer en enda bedre og jeg slapper av hos han, han er virkelig dyktig faglig og jeg anbefaler han på det sterkeste!
Helt utrolig.
Tannlege: Finn Andre Hammer SkrevetJeg har hatt tannlegeskrekk fra jeg var liten. Har hatt uflaks med tannleger, og med en genetisk bindevevssykdom så er det vanskelig å ta godt vare på tennene. Da jeg begynte hos Finn Andre Hammer var jeg livredd. Men han er grundig, dyktig og utrolig rolig. Han lar meg ta pauser ettersom det er nødvendig fordi kjeven min kan gå ut av ledd, og han lar meg puste. Tannlegeskrekken er vekk og jeg er mye flinkere til å ta vare på tennene med de helseproblemene jeg har, for nå vet jeg hva slags ekstra tiltak jeg må gjøre. Føler jeg har fått et helt nytt smil, så både tannlegen og hele klinikken blir varmt anbefalt av meg. De andre ansatte der er suverene, hyggelige og smiler alltid.
Fantastisk tannlege
Tannlege: Finn Andre Hammer SkrevetTrenger ikke grue seg til å gå til tannlegen.
Har hatt mange flinke tannleger, men jeg er heldig som har fått
ham. Han er dyktig og behagelig. I tillegg er senteret moderne og
velutstyrt.