Colosseum Tannlege Fredrikstad Farmannsgate

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Farmansgate 2 1607 Fredrikstad
Colosseum Tannlege Fredrikstad Farmannsgate holder til i Fredrikstad

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Colosseum Tannlege Fredrikstad Farmannsgate

Tolmodig.

Tannlege: Finn Andre Hammer Skrevet
Pris

Brukt Finn André i 15 år . Han er utrolig dyktig i faget sitt. Tolmodig . Flink . Beroligene. Omtenksom . Og har empati for pasientene sine . Samtidig som han er profosjonell. Oppdatert og har bred faglig kompetanse.
Annbefales på det varmeste. Spesielt for de med tannlegeskrekk .

Beste tannlegen eg har møtt

Pris

Utrolig flink og god tannlege, med stor forståelse for oss som strever med alvorlig tannlege skrekk! Opplevde både forståelse, tålmodighet, omsorg og god hjelp til å komme meg gjennom timen og på veien videre! Virkelig å anbefale for dei som har tannlege skrekk <3

Fantastiske tannlegen min

Pris

Blir alltid møtt med smil og godt humør. Forklarer godt hva han skal gjøre, før han gjør noe. Gjør tannlegeskrekken litt enklere for meg. 😊
Anbefales på det sterkeste!

Han tok vekk odontofobien(skrekk) min!

Pris

Fantastisk lege! Jeg har vært hos Dr.Bero et par ganger og har aldri følt meg så trygg hos en tannlege før. Han forklarer deg hva han gjør og hvordan han skal gjøre det, hva jeg vil føle osv. Veldig god til å forklare mulige fremtidige problemer ved bilder tatt av tennene.
Rett og slett en lege jeg har anbefalt (og videresendt) familie og venner å dra til.

Helt suveren!

Tannlege: Finn Andre Hammer Skrevet
Pris

Siden jeg flyttet til Fredrikstad for 11 år siden har jeg brukt kun Hammer og det fordi jeg har tannlegeskrekk og i Elverum hadde jeg en tannlege som jeg stolte på, Hammer en enda bedre og jeg slapper av hos han, han er virkelig dyktig faglig og jeg anbefaler han på det sterkeste!