Kolbotn Legesenter

Jan Baalsruds Plass 5 1410 Kolbotn

Siste vurderinger av behandlere ved Kolbotn Legesenter

Trygg og kunnskapet

Lege: Parveen Wadhwa Skrevet

Dr. Wadhwa. er veldig vennlig lege som lytter til og prøver å forstå problemet med pasienten med et kjølig hode. I tillegg forklarer han problemet til pasienten og prøver å gi den beste behandlingen. Han viste aldri motvilje mot å henvise meg til spesialisten når helsetilstanden min krevde det. Reseptene og rådene hans har vært veldig nyttige.

Utilgjengelig

Lege: Carl Fredrik Kindle-Skau Skrevet

Ting tar veldig lang tid, alt fra å komme gjennom på telefonen til å få time, til å få attest, henvisning eller resept.
Virker uinteressert og uten empati.
Forutintatt.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Jan Terje Rødnes Skrevet

Har hatt Rødnes i 20 år som fastlege.er veldig fornøyd og sender meg videre til spes hvis det trengs.
Følger opp og får tilbakemeldinger.
Sympatisk og behagelig lege.
Anbefales.

en god lege og et godt menneske.

Lege: Parveen Wadhwa Skrevet

Fantastisk kompentent lege både når det gjelder det medisinskfaglige og når det kommer til det å samtale med pasienter. Jeg føler at jeg blir tatt seriøst og møtt med respekt, og at han har et genuint ønske om å hjelpe. Parveen er dyktig og har en utrolig fin måte å møte mennesker på. Rett og slett en helt fantastisk lege!

Dyktig lege

Lege: Carl Fredrik Kindle-Skau Skrevet

Han tar deg som pasient på alvor, og lytter og tar seg tid til deg. Jeg er veldig fornøyd med han som lege, og jeg føler meg trygg på hans kompetanse og vurderinger.