Jane Marie Slåtsveen
Lite empatisk og lytter ikke til pasientenes behov. Tar bort faste medisiner uten å snakke med pasienten først. Hun skrur svært ofte av muligheten for å fornye resepter eller sende melding inn til legekontoret. Styr unna.
Meget god og lyttende, og ikke minst løsningsorientert. Aldri noe problem å få henvisninger eller noe annet. Beste fastlegen vi har hatt. Hele familien har henne.
Jeg har hatt denne legen i snart 10 år. Hun er meget dyktig og føler meg alltid sett og hørt av henne. Er det noe, sender hun henvisning med engang. Du får også legeattest og resepter på dagen. Litt vanskelig å få time med henne. Har vært borti mange leger tidligere og kan si jeg aldri har vært så fornøyd som jeg er nå. Anbefalt henne til venninner av meg hvor 6 stk nå er hennes pasienter også. Virkelig en lege å anbefale!
Hun tar seg alltid tid til å høre på meg, både når det har vært fysiske og psykiske problemer. Veldig dyktig lege, og hun sender de henvisninger som trengs. Både jeg og mitt barn på 9 år er veldig fornøyd!
Ikke noe vondt å si om Jane Marie som lege, men tilgjengeligheten på legekontoret og at det ofte er én mnd ventetid på timer gjør dessverre totalopplevelsen med å ha Jane Marie som fastlege svært dårlig. Har benyttet meg av private legetjenester flere ganger, da jeg ikke har kunnet vente på time hos Jane Marie.