Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kolbotn Legesenter
Imøtekommende og forståelsesfull
Lege: Jane Marie Slåtsveen SkrevetHun tar seg alltid tid til å høre på meg, både når det har vært fysiske og psykiske problemer. Veldig dyktig lege, og hun sender de henvisninger som trengs. Både jeg og mitt barn på 9 år er veldig fornøyd!
Dyktig og kunnskapsrik
Lege: Mari Seim SkrevetDyktig og kunnskapsrik fastlege jeg har hatt siden jeg var liten, måtte bytte pga. flytting. Veldig fornøyd med Mari.
Engasjert og dyktig
Lege: Karen Sofie Christophersen SkrevetJeg opplever henne som engasjert og dyktig. Hun tar seg tid og tar meg på alvor.
Som flere sier, det er en del ventetid og hun har enkelte avlysninger pga. fravær, men utenom dette er jeg veldig fornøyd og kan aldri tenke meg å bytte lege.
Utilgjengelig
Lege: Karen Sofie Christophersen SkrevetDet er omtrent umulig å få time hos denne legen. Ventetiden for legetime er i utgangspunktet veldig lang, og når dagen til legetimen har kommet blir man nesten uten unntak ringt på morgningen med beskjed om at legen ikke er tilstede. Har heller ikke vært mulig å få time hos en av de andre legene isteden, kun beskjed om å måtte bestille ny time på egenhånd som vil si at det tar enda 3-4 uker for neste time som man kan være 99% sikker på at også blir avlyst.
Kunnskapsrik og forståelsesfull lage
Lege: Parveen Wadhwa SkrevetParveen Wadhwa er kunnskapsrik og forståelsesfull lege, lytter til sine pasienter som jeg opplever, jeg er veldig fornøyd med ham som lege