Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kløfta Legesenter
Goood lege
Lege: Espen Madsen Devold SkrevetJeg deler ikke de negative meningene om dr devold,fikk han som lege da jeg flyttet til kløfta i 2003 siden da har jeg flyttet to ganger først til Oslo og nå til Eidsvoll kommune uten tanke på å bytte lege.behagelig å snakke med,flink til å lytte og gi diagnose.
Han kan uten tvil bli bedre
Lege: Espen Madsen Devold SkrevetEn lege som har liten tid til å lytte til pasienten, men som er meget rask til å henvise videre til spesialist Tar ekstra betalt for å måle blodtrykk f.eks. Når han ikke er interessert i å ta seg av kanskje litt vanskelige tilfeller er han meget rask til å si ifra at " nå må vi slutte av her, jeg har pasienter å ta meg av jeg" . . .
Bra oppfølging
Lege: Anne-Kjersti Staveteig SkrevetHun er alltid blid, føler hun føler godt opp og sjekker nøye så man føler seg trygg på henne. Riser og roser.
Ok lege
Lege: Espen Madsen Devold SkrevetHan er en greit lege hvis man er heldig å få time hos han. Vanligvis må man vente nesten to uker før han har ledig time. Flink til å høre på deg og spør om hvordan det går etter forrige time.
Følger ikke opp...
Lege: Anne-Kjersti Staveteig SkrevetDenne legen viser liten vilje til å følge opp og videreformidle til pasienten viktige tilbakemeldinger fra spesialisthelsetjenesten - slik som epikriser, prøveresultater samt forslag til videre oppfølging vedr. sykdomsutvikling.
Det har også vært vanskelig å bli henvist til spesialist i tilfeller der denne fastlegen ikke later til selv å ha nødvendig faglig kompetanse.