Jone Vistnes
Vistnes er så godt og komme til. Han dømmer deg ikke og svar får jeg på det jeg lurer på.
Anbefales.en resept.
Men han er en opptatt lege. Lang ventetid for og få time og tar litt for lenge og fornye en resept. Må bestille en uke før tiden og da hender det ofte at kontoret stopper resepten og da blir det bare krøll. Men ta det opp med Vistnes så går det bra en stund.
E konsultasjon er nesten en vits haha men bytter ALDRI
Jeg Får aldri svar på det jeg sender til han,virker slik han er ikke orientert nok om sine pasienter og sette seg ikke godt nok i dems sykehistorie, har aldri noen gang følte meg så lite bevart av en lege som jeg har gjort med denne legen.
Setter veldig stor pris på at vi fikk Dr. Vistnes som fastlegen vår.
Rolig, resurssterk, dyktig, meget hyggelig lege som er effektiv og tilgjengelig når det er hast. (Svarer i rekord hastighet når det gjelder f eks resept fornyelse). Løsningsorientert.
En som har tid til pasienten sin, både ved fysisk konsultasjon og i skriftlig form gjennom e-konsultasjon. Kommunikasjon er lettvint her.
Anbefales på det sterkeste!
Dyktig lege som tar seg tid til å ha en samtale med deg, kontra å gjemme seg bak pcn og kun notere det du forteller. Alltid blid og hyggelig, føler meg trygg alltid trygg på at jeg blir tatt på alvor.
Minus for lang ventetid men man får igjen for den gode reaksjonen man får selv om man ikke er ofte hos lege.
Det er ikke lett å få time hos legen. Han er veldig dyktig, men hva er vits med å ha en lege som ikke stiller opp når man trenger han/hun? Og de på sentralbord svarer aldri telefonen. Så her er det vanskelig å nå fram til kløfta legesenter! De burde skjerpe seg, makan til dårlig service!