Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kløfta Legesenter
Terningkast 6!
Lege: Stine Sandven-Thrane SkrevetEtter å ha hatt Stine som fastlege noen måneder har legeskrekken min blitt kurert. Hos henne føler jeg meg alltid trygg og ivaretatt, og jeg opplever at hun er oppriktig interessert i meg som pasient. Stine er lyttende, tillitskapende, kunnskapsrik, tilgjengelig, forståelsesfull, omsorgsfull, tålmodig og effektiv. Hun henviser videre ved behov, svarer raskt på e-konsultasjon og følger opp.
Lite interesert
Lege: Ingebjørg Myre Hilstad SkrevetHar hatt henne i flere år, og er like skuffet hver gang jeg forlater kontoret. Har null interesse for annet enn skjermen, og er ivrig og utålmodig på at du skal gå.
Effektiv og tillitsskapende
Lege: Stine Sandven-Thrane SkrevetVeldig godt inntrykk av henne. Fornøyd med valg av fastlege. Jeg er meget sjelden hos lege, men hun lytter og svarer på flere problemstillinger ved samme besøk uten at hun var forsinket.
Lite tid til pasienten
Lege: Stine Sandven-Thrane SkrevetOpplever at det er lite tid til pasienten, hun bruker helst max de 15 minuttene man har, og selvom det kan være flere problemstillinger/sykdommer/plager, må det vente til en annen time. Og bare det timen er satt opp på gjelder, kunne godt vært mer oppmerksom på at det er viktig for pasienten at alle plager det gjelder, skal det være rom for å prate om. Det kan være sammenheng i symptomene. Ellers en hyggelig dame. Men kunne fint gått mer i dybden, da noen virkelig trenger dette.
Den beste fastlegen!
Lege: Espen Madsen Devold SkrevetTar seg tid til å lytte og er 100% pålitelig. Sier han at han skal gjøre noe, så gjør han det faktisk.
I tillegg til at han er skikkelig kompetent, er han en virkelig sympatisk person.