Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Midt Legesenter AS
Lite lyttbar og bastant
Lege: Truls Johan Albert SkrevetStyr unna!! Denne legen lytter ikke til hva du egentlig sier. Har hatt en fastlege i 15 år og var kjempefornøyd med henne. Men dessverre ble jeg overflyttet pga reduksjon i legens praksis. Jeg kommer som ny og blir møtt med en lege som tror han vet alt, som også setter en spesialists ord i tvile. Dette er ingen drømme situasjon , men jeg går selvsagt videre med dette.
Flink!
Lege: Kristoffer Ølstøren-Moe SkrevetFølge meg sett og hørt, og ble grundig undersøkt- praktisk med ultralyd på senteret. Også veldig fine lokaler!
Uinteressert lege
Lege: Nikolai Havn Sæther SkrevetVirker lite interessert i sine pasienter. Opplevde at han satt og gjespet og var lite konsentrert ved forrige konsultasjon, klarte ikke å få sendt henvisning videre før etter 2 mnd og X antall purringer fra meg. Blodprøver ble heller ikke bestilt korrekt. Vegrer meg for å bestille time. Vært på venteliste til ny fastlege i over 2 år.
Flink med barn
Lege: Guro Ølstøren-Moe SkrevetNydelig tilstedeværelse når barn er pasienten. Oppnår kontakt, snakker direkte med barnet, og fremstår som varm og trygg.
Anbefales ikke
Lege: Truls Johan Albert SkrevetOppleves ikke interessert i pasienten overhodet, så vidt man oppnår øyekontakt, og han fremstår i dårlig humør hver gang. Kjapt inn og kjapt ut, uten at man knapt har fått snakket sammen om problemet. Svært skuffet.