Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Midt Legesenter AS
Gjør ikke jobben sin
Lege: Nikolai Havn Sæther SkrevetGjør ikke det han sier han skal gjøre… lover at han skal gjøre ting, som ikke skjer, uansett hvor mange ganger dere prater om det…
Kompetent og engasjert lege
Lege: Truls Johan Albert SkrevetJeg er godt fornøyd med legen og hans team. Han tok seg tid til konsultasjon og gjorde en grundig undersøkelse.
Vanskelig og usikkerhet
Lege: Truls Johan Albert SkrevetFøler man ikke blir lyttet til, kommer ingen vei med spesielt mental helse og ber om hjelp til en annen ting men det er kun fedme som står i ''rampelyset'', Så når en pasient gjerne vill ha en mere langsiktig plan og hjelp med flere ting som samlet som ødelegger livskvalitet så er kun vekt det som er viktig. anbefales dessverre ikke viss man er overvektig og har flere plager på siden.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Nikolai Havn Sæther SkrevetEn flink lege som tar seg god tid og undersøker grundig! Har fokus igjennom pasienten hele tiden, istedet for å glo i en datamaskin!
Han var grundig og jeg fikk akuttime og god hjelp.
Lege: Kristoffer Ølstøren-Moe SkrevetHan var grundig.Tok meg på alvor og ga meg riktig medisin med engang.(lungebetennelse).har fått han som fastlege etter å ha flyttet tilbake til Stokkøya og det har jeg valgt selv.Legen tok alt på alvor.