Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legetjenesten i Sortland
Fantastisk lege!
Lege: Grethe Bjørnsund SkrevetFantastisk lege! Hun høre faktisk på det man har å fortelle og man blir tatt på alvor.. Effektiv, menneskelig og kunnskapsrik. Anbefales på det varmeste.
Meget dyktig!
Lege: Grethe Bjørnsund SkrevetHun tar deg på alvor, er effektiv, får ting gjort, lytter og setter seg inn i situasjonen. Veldig dyktig, skulle vært flere som henne!
God lege
Lege: Christian Johan Bjørnstrøm SkrevetHan tar deg på alvor og gjør noe med det! Har lange ventelister (forståerlig) men klarer å komme i havn innen rimelighetens frenser
en av de bedre legene jeg har møtt
Lege: Grethe Bjørnsund Skrevethjelpsom lege som får ting til å skje, gjør ikke ting vanskeligere enn nødvendig.
hun er god til å lyte til passienten og finner løsninger raskere enn mange andre i hennes yrke. har ikke opplevd denne vent- og- se- holdningen fra henne.
Utrolig vanskelig å få tak i
Lege: Grethe Bjørnsund SkrevetVært hos henne bare et par ganger, de gangene har jeg følt at hun ikke tar meg seriøst, å jeg er IKKE en som går til legen for alt og ingenting! Utrolig vanskelig å få time siden hun har en eviglang venteliste å er mye borte. Å det tar utrolig lang tid før ting blir gjort ang. henvisninger, navbrev, vurderinger, utredninger o.l. Vurderer å bytte fastlege, men er ikke stort å velge mellom hær! Å det koster flesk å ringe legesenteret om man har behov for å snakke med legen eller bestille noe, siden de bruker et 815 nummer. Ellers er hun jo en smilende å blid lege :)