Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legetjenesten i Sortland
Smiler aldri og ser ikke på deg!
Lege: Sara Bentzen SkrevetHun hører hva du sier, men ser ikke på deg med mindre noe fysisk må undersøkes. Ser deg sjeldent i øynene! oppfattes sur og da kvier jeg meg til å bruke tiden min med henne til å fortelle om situasjonen. Derfor unngår jeg å oppsøkelege når jeg bør, men når jeg absolutt må. Og da har det i flere tilfeller gått veldig langt. Får «legebesøksvegring»!
Fantastisk lege med tid til pasienten.
Lege: Jonas Gieselmann Torsvik SkrevetEr ennå trist den dag i dag på at jeg måtte bytte pga flytting til annet sted! Utrolig dyktig, lyttende, empatisk og handlekraftig. Ventet ikke med å henvise videre og sikret informasjon i alle ledd. Jeg var 100% sett, forstått og respektert, uansett grunn for hvorfor jeg var på time. Han ringte uoppfordret hvis han så jeg var innlagt og han stilte spørsmålstegn med hva, hvorfor og hvordan. Alle måtte vært som denne legen! Behandlet mitt barn utrolig ydmykt og med respekt vedr samtale om vekt. Kort ventetid på telefontimer, dessverre litt lengre på fysiske timer men det har nok med for få leger på kontoret og alt for mange pasienter.
Ovenfra og ned-holdning!
Lege: Martin Rist SkrevetReagerte på hans ovenfra og ned-holdning og en lege som tydelig visste best, i hvertfall bedre enn pasienten selv. Han kom inn å endret behandling og medisiner som etter år med utprøving var satt og som ga meg helsegevinst og god hjelp til å mestre min situasjon, dette på tross av at det står poengtert i journal at behandlingsplan ikke må endres! Han hadde ikke gehør for mine synspunkter og jeg følte meg totalt overkjørt! Null kjemi.
Forutinntatt og lang ventetid
Lege: Martin Solvang Johnsen SkrevetOpplevde legen som forutinntatt. Som om han hadde hatt flere dager med pasienter inne med nesten samme diagnose. Han kunne virke lyttende med visste nøyaktig hva jeg led av selv om symptomene og historien min var helt ulik forrige pasient. Det viste seg å få livsendret utslag for min del. I tillegg henviser han meg til full kreftpakke på sykehus uten å informere meg at han gjør dette og ikke minst hvorfor! Lang ventetid og svartid på digitale tjenester og timen ble ofte endret pga fravær. Totalt sett en jeg ikke blir å anbefale og jeg byttet fastlege uten å ha angret valget. Han klarte på siste konsultasjon å anbefale meg å starte med isbading da det var bra for mine plager (noe som har vist seg å være HELT feil)!
Fantastisk lege!
Lege: Martin Solvang Johnsen SkrevetFantastisk lege!
Lyttende, kunnskapsrik, hyggelig. Tar meg seriøst, diskutere muligheter for behandling osv. Den beste legen jeg har hatt så langt.