Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavanger Medisinske Senter
Veldig fornøyd med denne legen
Lege: Kari Tau Strand Oanes SkrevetOpplever å bli tatt seriøst med henvendelser.
Er ikke redd for å henvise til spesialister dersom det er noe hun ikke kan.
Kan bli litt flinkere til å vise pasienten interesse da hun er god på og multitaske forran PC. Dette for meg gjør det litt upersonlig, men hun har alltid hørt etter på hva jeg sier mens hun skriver.
God lege
Lege: Lars Peter Christersson SkrevetJeg har skiftet til ham etter en anbefaling. Synes han er en god og faglig kompetent lege. Han hører på deg når du forteller om det som plager deg. Han prøver også å finne den beste behandlingen for deg dersom ikke han kan hjelpe deg. Han kan virke litt uengasjerende og trøtt, men er ikke det i det hele tatt.
Slik burde alle leger være!
Lege: Morten Munkvik SkrevetDet var en veldig hyggelig opplevelse å gå til Morten! Han virket faglig sterk og trygg på seg selv og sin kunnskap. Stilte meg mange spørsmål og var genuint interessert i å høre hva jeg sa. Hans trygghet hadde en god og beroligende effekt på meg. Det er slik alle leger burde være!
Flink lege, med for mye å gjøre
Lege: Line Cecilie Møller Christiansen SkrevetLine er en fantastisk lege. Alltid blid og imøtekommende med gode svar. Hun tar deg på alvor.
Det siste halvannet året har det vært veldig vanskelig å få time hos henne - mest for min sønn på 15 mndr. Skal vi få time hos henne må man bestillle lang tid i forveien.
Grundig og hyggelig lege
Lege: Lars Peter Christersson SkrevetJeg har gått til P. Christersson i to år, og har bare godt å si om denne legen. Han husker meg fra gang til gang, og viser empati og forståelse. Jeg opplever han som grundig. Dersom han ikke kan svare ringer han til andre eller henviser. Får rask time og han er alltid på tiden.