Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavanger Medisinske Senter
Fantastisk lege som jeg stoler 100% på!!
Lege: Line Cecilie Møller Christiansen SkrevetSmilende og flink! Tar meg alltid alvorlig, og får meg alltid til å føle at det er bra at jeg kommer til legen en gang for mye istedenfor en gang for lite! Denne tryggheten er uvurderlig når man er småbarnsmamma :)
Ikke veldig imponert
Lege: Kari Tau Strand Oanes SkrevetI en langtidssykemelding gikk jeg til denne legen. Hver gang jeg kom, som var ganske ofte, måtte jeg begynne på historien min på nytt. Hver gang endte det opp med at hun kalte meg inn til ny time, men visste likevel ikke hvorfor jeg kom neste gang. Legebesøkene ble derfor mer en runddans enn at vi kom noen vei. Savnet en lege som leste journalen min FØR jeg kom inn i rommet, og som derfor var forberedt på hva problemet gjalt.
Vanskelig?
Lege: Lars Peter Christersson SkrevetRar lege. Jeg ba om å få tatt allergiprøver. Fikk beskjed om at det kunne jeg ikke bare få uten videre da det var dyre prøver.. Sa at jeg klødde og rant fra øyne/nese. Ok, fikk tatt prøver. Fikk brev i posten om at jeg hadde allergi og da måtte bestille ny time for å diskutere medisiner. Alt i alt litt vanskelig og tidskrevende fyr.. Ikke lett å snakke med om ting.
Ambivalent
Lege: Kari Tau Strand Oanes SkrevetTil vanlige spørsmål som brev fra lege osv er hun kjempegrei. Aldri hatt problemer med vanlige ting jeg har måttet ta opp. Og den ene sykepleieren som jobber på senteret er en drøm, hun er så fantastisk og hjelpsom at det ble vanskelig for meg å bytte fastlege. Men da jeg ble alvorlig syk, sendte legen meg til tester og som hun selv sa ikke ville vise noe, og da jeg foreslo andre tester som er bevist å ha bedre nøyaktighet avfeide hun disse fordi det ikke var nødvendig. Dette siden hun hadde sin diagnose og ikke trengte å spesifisere dette mer. Jeg skulle bare leve med det, fikk jeg beskjed om. Noe jeg synes var litt uheldig siden jeg absolutt ikke har planer om å langtidssykemelde meg, og ønsker å fortsette i jobb.
Fastlege
Lege: Morten Munkvik SkrevetMunkvik fremstår som en engasjert og dyktig lege. Han virker effektiv og holder tidene, men tar seg samtidig tid til å lytte. Veldig godt fornøyd med det arbeidet han har gjort, og han følger også opp på eget initiativ.