Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ankerskogen legesenter
Dårlig vikar!
Lege: Kamilla Gamme Svello SkrevetHar dessverre måttet få en vikarlege i erstatning for Kamilla. En veldig dårlig, useriøs lege som ikke setter seg inn i pasientens historie. Nå har jeg satt meg på liste til en annen leve her jeg bor. En så dårlig vikar som ikke følger opp med nødvendige tabl eller blodprøver er skummelt for min helse rett og slett.
Min fastlege «Andy» (Andrew David Moss) ser meg å kjenner meg
Lege: Andrew David Moss SkrevetMed en variabel helse så er jeg så heldig og ha Andy som min fastlege ved Ankerskogen legesenter. Randy går ikke på kompromi kan søker alltid å gi kloke råd. Jeg blir sett og jeg blir hørt.
Dersom han er i tvil så gjør han det lille nødvendig ekstra slik som sist nå, jeg sliter med svimmelhet og jeg sliter med høyt blodtrykk og så videre og han diskuterer med meg reaksjonene på ulike medisiner og kommer med sine råd.
Jeg stoler 100 % på Andy, og vi tråkker feil begge to noen ganger, men Andy hører og lytter og forstår og tilrettelegger på alle mulige måter.
Mvh (navn fjarnet av moderator)
Ser helheten i mennesket og sykdomsbildet
Lege: Andrew David Moss SkrevetDette er en helt fantastisk lege, som lytter og finner løsninger. Han behandler helheten og familiebildet - som fastlege til vår familie. Ærlig, nøyaktig, empatisk og morsom. Til tross for en lang pasientliste og travle dager, føler vi oss meget godt ivaretatt alle sammen! Rett og slett hel ved denne legen.
Kunnskapsrik, trygg og omsorgsfull
Lege: Kamilla Gamme Svello SkrevetHun ser deg, følger deg opp, omsorgsfull og gjør det hun kan for at du skal ha det bra. Henviser deg videre når det trengs. Beste legen jeg har hatt.
Rolls royce fastlege
Lege: Andrew David Moss SkrevetDette er legen over alle leger!
Anbefales på det sterkeste.
Tar seg god tid. Lytter til problemet og finner en løsning.