Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ågotnes Legekontor
Trygg
Lege: Stig Tore Guntveit SkrevetFøler meg hørt og sett. Han er snill, omsorgsfull, føler han har tid til meg. Ser hele meg. Bryr seg om pasienten
Meget dyktig og folkelig lege
Lege: Thomas Bøe SkrevetHar kun gode erfaringer med dr. Thomas Bøe, han lytter, inkluderer og tar gode avgjørelser for mitt beste. Han har vært en super støtte ved mine kroniske sykdommer i mange år og jeg anbefaler han på det sterkeste.
Dyktig lege
Lege: Stig Tore Guntveit SkrevetBlir alltid tatt på alvor og får hjelp til det som trengs på en trygg måte. Ekstremt flink på brukermedvirkning.
Imøtekommende og medmenneskelig
Lege: Thomas Bøe SkrevetAldri har jeg hatt større tillit til et helsepersonell enn jeg har Thomas Bøe. Graden forståelse og et helt tydelig og oppriktig ønske om å hjelpe sine pasienter har vært uhørt for meg før jeg fikk han som fastlege. Doktor Bøe hører ikke bare på deg, han føler med deg og respekterer deg, og han har en helt unik evne til å la problemer og symptomer komme til overflaten før det blir psykiatrien sine problemer. Jeg er helt sikker på at Thomas ikke bare har forhindret psykiske lidelser, men også begrenset negative konsekvenser fra naturlige livskriser med sine vise ord og gjennomtenkte spørsmål. Der andre bruker et par minutter på å skrive ut omstridte resepter, og henviser til omstridte praktikanter, vil Thomas velge å heller la legetimen overlappe med sin egen lunsjpause for å finne ut om dette virkelig er det beste alternativet for pasienten sin. Om du bare har lyst på en pakke Valium eller andre former for «plaster på såret» på et par minutter «no questions asked», eller ønsker å bli stemplet som ufør eller psykisk syk på tynt og spekulativt grunnlag, bør du leite videre, for Thomas vet bedre enn som så, og ønsker deg alt vel både her og nå og frem i tid.
God tillit
Lege: Stig Tore Guntveit SkrevetHar hatt han som fastlege siden 2001, og har aldri ønsket å bytte selv om jeg har flyttet litt rundt!
Han har fulgt meg i alle svangerskapene mine, og jeg føler at jeg alltid blir tatt på alvor.
Litt vente tid innimellom, men det må man jo regne med når man er hos legen!
Han er en populær lege, men man føler att man alltid blir fulgt opp.
Har ikke noe negativt å si.