Ågotnes Legekontor

Skjergardsvegen 1376 5363 Ågotnes

Siste vurderinger av behandlere ved Ågotnes Legekontor

Dykktig og imøtekomende

Lege: Thomas Bøe Skrevet

Dr Bøe har stor forståelse og en god evne til og sette seg inn i din situasjon. Han skiller fort i mellom reelle og ureelle problemstillinger og tar deg virkelig på alvor. Han er dykktig i sitt fag med stor kunskap og stiller fort riktig diagnose eller sender deg fort videre til rette instans for videre utredning vist han ser behov for det.
Seriøs, oppegående og dykktig lege!

Tar pasienten på alvor.

Lege: Stig Tore Guntveit Skrevet

Dr Guntveit er en kunnskapsrik og erfaren fastlege som er flink til å lytte til pasientene sine og som utreder grundig om det er nødvendig. Med Guntveit som fastlege føler man seg trygg, forstått og ivaretatt.

Kjempeflink

Lege: Stig Tore Guntveit Skrevet

Jeg har hatt Guntveit hele livet, uansett om jeg har flyttet rundt. Hele familien min har han, har mange venner som har han og alle sier det samme. Han er flink, snill, forståelsesfull og effektiv. Det går gjerne litt tid å vente men det er bare fordi han tar seg tid til pasientene sine. Jeg venter gjerne fordi jeg syns det er viktig.

Fastlegen alle burde ha

Lege: Thomas Bøe Skrevet

Alle fastleger burde tatt seg et kurs hos Bøe om hvordan man behandler pasienter. Både som lege og medmenneske. Lyttende, forståelsesfull, løsningsorientert er bare noen av hans kvaliteter👍🏻

Faglig dyktig, en handlingens mann

Lege: Stig Tore Guntveit Skrevet

Stig er en lege som bryr seg om hele mennesket. Faglig dyktig. Har tid til å lytte. Opplever ikke Stig som overfladisk. Han har evnen til å følge opp etter en legetime.