Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Laagen Legesenter
Omsorgsfull og dyktig
Lege: Martin Wetlesen Vedeld SkrevetHar fått meget god oppfølging for diverse diagnoser. Lyttende og forståelsesfull. Har hjulpet meg til å komme tilbake på jobb.
Koselig lege.
Lege: Anders Barli Colberg SkrevetHar hvert hos han flere ganger ,var kjempe fornøyd.Siste gang jeg var der ble jeg ikke møtt med noe forståelse.Jeg var faktisk syk,noe jeg sjeldent er.Han ville ikke sykemelde meg .Han henviste til Nav ,de ordnet opp i dette.Han mente jeg var ansvarlig og finne meg en lettere jobb.Jeg var for syk til og greie dette må si jeg har 40 år i arbeidslivet.Nå står jeg uten jobb.
Flink lege
Lege: Lena Marita Myhre Koleka SkrevetHun er dyktig og bryr seg, men i tre år har jeg for det meste fått vikarer. Lena selv bryr seg om pasientene sine og er veldig dyktig, men jeg ser meg nødt til å bytte fordi det er så uforutsigbart når jeg får henne og begynner å bli lei vikarer som gir blanke i helsa mi
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Martin Wetlesen Vedeld SkrevetGod på mellommenneskelige forhold
Kunnskapsrik
Løsningsorientert
Effektiv
Svarer rimelig raskt på e- henvendelser
Beroligende og trygg
Lege: Anders Barli Colberg SkrevetHyggelig, blid, beroligende og lyttende. Føler meg godt ivaretatt. Sender videre til spesialist ved behov